Keskin Köşe Pasta Kursu

KURS BİLGİLERİ

Kurs Adı Keskin Köşe Pasta Kursu
Kurs Süresi 6 Saat
Kimler Katılabilir
Tercih
Kurs Eğitmeni Beyhan Ildız
Kurs Mekanı Bademmutfak Atölye

KURS TAKVİMİ

ŞubatMart 2024Nisan
PztSalÇarPerCumCmtPaz
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

KURS BAŞVURUSU

Evet Hayır

İlk 18. Yüzyılda şeker ile süslemeli pastalar yapılmaya başlamış. Özel günlerde kutlama pastaları, düğün pastaları, doğum günü pastaları için kullanımı artmış. Şeker hamuru kaplı pastalar zaman içinde geliştirilmiş, çeşitlendirilmiş ve günümüze kadar gelmiş. Şu anda kutlama pastalarının içinde çeşidi çok, el becerisine dayalı yaratıcılığa açık modern ve popüler pasta çeşididir. "Keskin kenar-köşe pasta nasıl yapılır çok merak ediyorum?" diyen pek çok kursiyer, BADEMMUTFAK kurslarına gelerek bu pasta nasıl yapılır A dan Z ye tüm detayları ile öğrenme fırsatı buluyor.

Zevkle ve heyecanla geçen altı saatlik kurstan sonra mutlu ,tatminkar elinde kendi yaptığı pasta ile gidiyor. Pastayı görenler onun yaptığına inanmakta zorluk yaşıyor çoğu zaman, hele bir de ikram ettikleri de beğendikten sonra onu yeni pastaları yapma hevesi ve cesareti ile burada malzeme almaya gelmiş buluyoruz.

Bu kursta; Pastacılık malzemelerini tanıma, Bu pastaya özel Pandispanya yapımı, ganaj yapımı,ganajlama tekniği, Şeker hamuru ile büyük çiçek ve yaprak çalışma( açelya, gül, orkide vb.)çalışmalar pastanın kaplanması keskn kenar yapımı ve dekorasyonu uygulamalı yapılır.Her katılımcı kendi 8 kişilik pastasını yapmaktadır. Öğrendiklerini uygulama imkanı bularak ve bu güzel pastayı sevdikleri ile paylaşabilmektedir.

BADEMMUTFAK PROGRAMLARI;

Yılların verdiği deneyim ve tecrübenin yanı sıra eğitimli kadrosu, oluşturduğu doğru iş akışı ve zamanı verimli kullanma teknikleri ile kursa katılan katılımcıya bu işi öğretmeyi hedef edinir.

Her kursiyer öncelikle kendini rahat bir ortamda hisseder, uygulamalara katılımcıdır. Kursta beklentisini bulur.

Aldığı bilgiler yeterli ve niteliklidir. Samimi ve sıcak bir ilgi ile zamanın nasıl geçtiğini anlamaz.

Kullandığı ekipmanlar moderndir, malzemeler kaliteli ve sağlıklıdır. Her kursiyer için yeterli miktardadır.

Aldığı bilgiler kalıcıdır ve isteyen bunu meslek edinebilecek kalitededir.

Zaman çok değerli;  en keyifli şekilde değerlendirin, Bademmutfak’a gelin…


BİZE ULAŞIN!

Kurslar hakkında daha detaylı bilgi almak için telefon numaramız;

SİPARİŞ VE BİLGİ HATTI
0(232) 330 46 40